Ευθύνη και αγάπη για τα παιδιά

Το έμψυχο δυναμικό του Sports Village Athitaki απαρτίζεται από ανθρώπους ειδικά εκπαιδευμένους με υψηλό επίπεδο ευθύνης.

Κυρίως όμως, είναι άνθρωποι που αγαπούν – πάνω απ’ όλα – τα παιδιά και προσφέρουν σ’ αυτά το καλύτερο τους εαυτό. Η επιλογή του προσωπικού μας γίνεται μετά από ενδελεχή έρευνα απο τον Επιστημονικο μας συνεργατη, γι’ αυτό και οι άνθρωποι μας αποτελούν βασικό συστατικό της επιτυχημένης μας πορείας.

Αρχηγός της κατασκήνωσης  είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής με πολυετή πείρα στον κατασκηνωτικό χώρο. Οι Υπαρχηγοί και Επόπτες Κοινοτάρχες (καθηγήτριες, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί), είναι έμπειρα στελέχη του χώρου, με διακρίσεις στην αντίστοιχη επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Οι Ομαδάρχες/ισες μας είναι κυρίως καθηγητές, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί ή φοιτητές αντίστοιχων σχολών.

Ο Ομαδάρχης/ισα κοιμάται μαζί με την ομάδα του. Κάθε 5 ομάδες εποπτεύονται από τον Κοινοτάρχη.

Κάθε δραστηριότητα (πισίνα, ιππασία, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τέννις κ.λ.π.) επιβλέπεται από εξειδικευμένα στελέχη – προπονητές.

Επιπλέον, η κατασκήνωση μας διαθέτει  ναυαγοσώστες πισίνας και ανοιχτής θαλάσσης, μόνιμο ιατρό και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό επί 24ώρου βάσεως.

Τα περισσότερα στελέχη μας και ιδιαίτερα αυτά που αποτελούν το βασικό κορμό, έχουν μακροχρόνια συνεργασία με την κατασκήνωση μας.

Όλες οι ομάδες και το εκπαιδευτικό προσωπικό εποπτεύονται από τον αρχηγό και το επιτελείο του που αποτελείται από την αρχηγό, τους υπαρχηγούς και τους επόπτες.

 

To Top