Sports Village Athitaki

Αθήνα, 28 Ιουνίου 2024

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

SPORTS VILLAGE ATHITAKI

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης και στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίες παρουσιάζουν ψευδή και παραπλανητικά στοιχεία για την κατάσταση και τη λειτουργία της κατασκήνωσης Sports Village Athitaki. Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα σε καμία περίπτωση και έχουν προκαλέσει δημόσια μια αδικαιολόγητη ανησυχία.

Στο πλαίσιο πλήρους διαφάνειας είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας και στα κοινωνικά δίκτυα της κατασκήνωσης, όλα τα απαραίτητα δημόσια έγγραφα και πιστοποιητικά που αποδεικνύουν ότι το τυχαίο περιστατικό νόσησης περιορισμένου αριθμού κατασκηνωτών οφείλεται σε ιογενή γαστρεντερίτιδα ... ( ROTA ιος ) και όχι στο φαγητό ή στο νερό της κατασκήνωσης που κάποιοι διέδωσαν ψευδώς στα μέσα.

Έχουμε ήδη προβει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της ζημιάς που προκλήθηκε από τη διασπορά ψευδών πληροφοριών. Επίσης, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους γονείς ότι η ασφάλεια και η ευημερία των παιδιών παραμένουν η πρώτη μας προτεραιότητα! Οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα ασφάλειας μας παραμένουν απαράλλακτα και εφαρμόζονται πάντα με συνέπεια.

Κατανοούμε την ανάγκη σας για αξιόπιστη ενημέρωση και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή διευκρινήσεις στα τηλέφωνα επικοινωνίας της κατασκήνωσης μας.

Στην διάθεσή σας η πρώτη έκθεση της περιφέρειας που έγινε μετά το συμβάν και αποδεικνύει ότι η κατασκήνωση λειτουργεί σωστά.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και τη συνεχή υποστήριξή σας. Η εμπιστοσύνη σας είναι για εμάς πολύτιμη και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακούραστα για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση της Κατασκήνωσης


Σχετικά Έγγραφα